Inquiry
Form loading...
Mea fou: SPC fola palasitika maa

Folafola ole SPC

Mea fou: SPC fola palasitika maa

2023-10-19

O le fola o le PVC o se augatupulaga fou o mea teuteu o le fola o loʻo taʻutaʻua i maketi o meafale a Europa ma Amerika. Na fanau muamua i Europa i le amataga o le 1960 ma na faʻalauiloaina mo le gaosiga ma le faʻaaogaina i le Iunaite Setete i le 1960s. I le maeʻa ai o le tele o tausaga o suʻesuʻega ma faʻaleleia atili i Europa ma le Iunaite Setete, ua faʻasalalau lautele le fola o le PVC ma faʻaaogaina i le lalolagi atoa. O lona fa'aogaina i totonu o aiga i Europa, Amerika, Iapani ma Korea i Saute ua sili atu nai lo le 40% o le fa'asoa maketi, ma ua fa'aalia ai le fa'atupula'ia malie.


; SPC fola palasitika maa


SPC o le faapuupuuga o maa palasitika tu'ufa'atasia, fa'aliliu moni lava e pei o ma'a palasitika mea tu'ufa'atasi, e ta'ua o fola palasitika ma'a, o se ituaiga o fola PVC. Seʻi o tatou vaʻavaʻai muamua i nisi o fola:


O le fola o le SPC e faʻaaogaina ai mea faʻapipiʻi maʻa-palasitika, e taʻua foi o le RVP (rigidvinyl plank), fola palasitika malo i Europa ma le Iunaite Setete. O mea autu autu o le fola o le fola o le PVC resin ma le maa masani (calcium carbonate).


O le calcium carbonate i totonu o le fola e maualuga tele, o lea e maualuga atu ai le maualuga o mea faʻavae ma le maʻaʻa o SPC maʻa palasitika fola. O le fola e sili atu ona mautu, sili atu ona mautu ma faʻatuatuaina, e sili atu le malosi faʻainisinia, ma sili atu le faʻamalosi ma le faʻafefe. omiga, a'afiaga tete'e.


O le gaosiga o le fola o le SPC e tutusa ma isi fola PVC. O le SPC fa'avae fa'avae, fa'aofuofu fa'asao i luga, ma le lomitusi o le fola e fa'atasi fa'atasi i le taimi e tasi e ala i le maualuga o le vevela ma le mamafa. Ole mea lea e 'alofia ai le fa'aogaina o le kelu ma maua ai le leai o formaldehyde mai le puna.


I le avea ai o se ituaiga o fola PVC, SPC fola ua faʻaaogaina lautele i atunuu e pei o Europa, le Iunaite Setete, Iapani ma Korea i Saute. Ona o lona faufale faigofie, tau maualalo, ituaiga mauoa, puipuiga o le siosiomaga lanu meamata ma isi uiga, o loʻo faasolosolo malie ona suia fola laupapa ma maamora ma avea ma mea masani teuteu totonu.