Inquiry
Form loading...
Nyt materiale: SPC sten plastgulv

SPC Gulvbelægning

Nyt materiale: SPC sten plastgulv

2023-10-19

PVC-gulve er en ny generation af gulvdekorationsmateriale, der er populært på de europæiske og amerikanske boligindretningsmarkeder. Den blev første gang født i Europa i begyndelsen af ​​1960'erne og blev introduceret til produktion og brug i USA i 1960'erne. Efter årtiers forskning og forbedring i Europa og USA er PVC-gulve blevet bredt promoveret og brugt over hele verden. Dets anvendelse i husholdninger i Europa, USA, Japan og Sydkorea har besat mere end 40% af markedsandelen og har vist en gradvis stigningstendens.


SPC sten plastgulv


SPC er forkortelsen for stenplastkomposit, bogstaveligt oversat som stenplastkompositmateriale, kaldet stenplastgulv, som er en type PVC-gulv. Lad os først se på nogle gulvbelægninger:


SPC gulve bruger sten-plast kompositmateriale, også kendt som RVP (rigidvinyl plank), stive plastgulve i Europa og USA. De vigtigste råmaterialer i gulvbunden er PVC-harpiks og naturstenspulver (calciumcarbonat).


Calciumkarbonatindholdet i gulvet er relativt højt, så grundmaterialets tæthed og hårdhed af SPC sten plastgulv er højere. Gulvet er mere stabilt, mere solidt og pålideligt, har bedre mekanisk styrke og fremragende træk- og ekstruderingsmodstand. tryk, slagfasthed.


Produktionsprocessen for SPC-gulve er den samme som for andre PVC-gulve. SPC-grundlaget, overfladens slidbestandige lag og tryklaget på gulvet bindes sammen på én gang gennem høj temperatur og tryk. Dette undgår brugen af ​​lim og opnår nul formaldehyd fra kilden.


Som en type PVC-gulv er SPC-gulve blevet meget brugt i lande som Europa, USA, Japan og Sydkorea. På grund af dens bekvemme konstruktion, lave pris, rige variation, grønne miljøbeskyttelse og andre egenskaber, erstatter det gradvist trægulve og marmor og bliver det almindelige indretningsmateriale.